In verband met pensionering praktijk voor bekkenfysiotherapie te koop

De praktijk voor bekkenfysiotherapie is gevestigd in een reguliere praktijk voor Fysiotherapie, waar naast algemene fysiotherapie ook oedeem-, oncologie en manuele fysiotherapie als specialismen aanwezig zijn. De ruimte voor bekkenfysiotherapie wordt in deze praktijk gehuurd.

Tevens is er een psychosomatisch geschoold Mensendiecktherapeute werkzaam in de praktijk.

Met deze collega’s bestaat een goede samenwerking.

De praktijk omvat een uitgebreid patiëntenbestand zowel in de regio als ook daarbuiten. Daarnaast is de bekkenfysiotherapeut verbonden aan het AMC waar zij werkt als bekkenfysiotherapeut gynaecologie (4 uur per week)*.

De praktijk is modern uitgerust met EMG apparatuur (o.a. de MapLe), een flowmeter en echo voor residubepaling. Daarnaast beschikt de praktijk over een ruime oefenzaal, waar ook de bekkenfysiotherapeut gebruik van kan maken.

Voor secretariële ondersteuning kan tegen vergoeding gebruik gemaakt worden van de assistente, die in de praktijk werkzaam is.

Voor meer informatie stuur een mail naar bjmberendes@gmail.com

 

*Werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut in het AMC:
Samen met de gynaecoloog wordt 1x per 14 dagen een spreekuur voor SOLK patiënten gehouden.
Je bent betrokken bij het onderzoek en de behandeling. De behandeling van deze patiënten kan elders, maar vaak ook in jouw praktijk plaatsvinden.

In de andere week heeft de bekkenfysiotherapeut een eigen spreekuur, waarvoor patiënten door collega gynaecologen worden aangemeld. Doel is deze patiënten aan de hand van hun klachten te vertellen wat de bekkenfysiotherapeut kan betekenen en alvast de eerste adviezen dan wel oefeningen te geven. Daarnaast is de taak om de patiënten eventueel naar de juiste bekkenfysiotherapeut bij hen in de buurt te verwijzen.

Overige werkzaamheden: deelname aan (digitaal) overleg en meedoen aan denktank opzet kindergynaecologisch centrum.