Fysiosport

Individuele training in groepsverband voor iedereen die fit en gezond wil blijven.

Tijdens Fysiosport traint u op verschillende manieren om de conditie, kracht, coördinatie en stabiliteit van het lichaam te vergroten. Hierdoor neemt de lichamelijke belastbaarheid toe, waardoor het lichaam sterker wordt. Naast het trainen op kracht- en cardioapparatuur worden tijdens de één uur durende lessen ook gezamenlijke oefeningen aangeboden (op vrijwillige basis). De ervaring leert dat door te trainen in groepsverband de motivatie en prestaties vaak toenemen.

Starten met Fysiosport

Wanneer u zich aanmeldt voor Fysiosport volgt eerst een intake. Op deze manier wordt vastgesteld wat u wel en niet kunt.

De intake bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een gesprek waarin we uw gezondheidssituatie, sportverleden en eventuele klachten bespreken.
  • Meten: we meten o.a. lengte, lenigheid, gewicht, bloeddruk, vetpercentage, afhankelijk van uw persoonlijke doelen.
  • Een conditie- en krachttest.

Op basis van de gegevens uit de intake en uw persoonlijke doelen stellen we een individueel en professioneel trainingsprogramma op. Alle oefeningen worden met u doorgenomen, zodat u precies weet hoe u deze op de juiste manier uitvoert. Alle aanwezige apparatuur is eenvoudig in te stellen.

Hoe kunt u uw vorderingen bijhouden?

Tijdens de training maakt u gebruik van een chipkaart. Na invoeren van de chipkaart in de cardio- en krachtapparatuur verschijnt op het display hoe vaak en hoe zwaar u de oefening moet uitvoeren. Bovendien registreert de chipkaart welke oefeningen u wel of niet heeft afgerond en welke oefeningen makkelijk of moeilijk vol te houden waren.

Contact opnemen?

Contact opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

023 558 31 06
info@fysioberendes.nl