Fysiotherapie in Vijfhuizen en omgeving

Onze clienten komen niet alleen uit Vijfhuizen, ook inwoners van Cruquius, Hoofddorp, Zwanenburg, Heemstede, Haarlem en omstreken helpen wij pijnvrij door het leven te gaan middels fysiotherapeutische behandeling en begeleiding.

WIj bieden fysiotherapie voor de behandeling van pijn en functiestoornissen van de spieren, pezen, gewrichten en banden, maar ook de gevolgen die u daarvan ondervindt, waaronder beperking in bewegen en/of beperking in het dagelijks leven.

Algemene fysiotherapie richt zich op klachten gerelateerd aan het houdings- en bewegingsapparaat.

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van pijn en functiestoornissen van de spieren, pezen, gewrichten en banden, maar ook de gevolgen die u daarvan ondervindt, waaronder beperking in bewegen en/of beperking in het dagelijks leven.

U kunt denken aan:

  • peesontstekingen
  • artrose
  • sportblessures
  • klachten van ongeval of ziekte
  • werkgerelateerde klachten
  • preventie (klachten voorkomen of beperken)

Sinds 1 januari 2006 heeft u voor behandeling door een algemeen fysiotherapeut geen verwijzing van uw huisarts of specialist meer nodig. U kunt direct contact opnemen met de praktijk als u een klacht heeft waarvan u weet of vermoedt dat deze door de fysiotherapeut behandeld kan worden. De fysiotherapeut zal na de klacht te hebben uitgevraagd, beoordelen of deze door hem/haar behandeld kan worden. Vervolgens wordt de behandeling gestart en zal de fysiotherapeut (met uw goedkeuring) aan uw huisarts rapporteren over de diagnose en uw behandeling. Voor de behandeling van een chronische aandoening (bijvoorbeeld MS, Parkinson) hebben we altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Hier kan uw fysiotherapeut u verder over informeren.

Contact opnemen?

Contact opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

023 558 31 06
info@fysioberendes.nl