Nieuw bij Fysiotherapie Berendes: Dry Needling!

Vanaf nu biedt Fysiotherapie Berendes Dry Needling aan als een effectieve behandelingsoptie om u te helpen bij het verlichten van spierproblemen en het herwinnen van uw mobiliteit en comfort.

Wat is Dry Needling?

Dry Needling is een gespecialiseerde fysiotherapeutische techniek waarbij dunne naalden in de spieren worden ingebracht om triggerpoints of knopen te deactiveren. Deze behandeling is gebaseerd op de principes van anatomie en neurofysiologie en heeft bewezen effectief te zijn bij het verminderen van pijn en het herstellen van de normale spierfunctie.

Voordelen van Dry Needling bij Fysiotherapie Berendes:

  • Pijnverlichting: Dry Needling kan helpen om pijn veroorzaakt door spierspanning, knopen en triggerpoints te verminderen.
  • Verbeterde mobiliteit: Door de spanning in uw spieren te verminderen, kunt u zich vrijer bewegen en genieten van een betere mobiliteit.
  • Sneller herstel: Of u nu te maken heeft met sportblessures, chronische pijn of andere aandoeningen, Dry Needling kan het herstelproces versnellen.
  • Minimale bijwerkingen: Omdat er geen medicijnen worden geïnjecteerd, zijn de bijwerkingen van Dry Needling over het algemeen minimaal.

Bij Fysiotherapie Berendes zijn we er trots op dat we u de nieuwste en meest effectieve behandelingsopties kunnen bieden om uw welzijn te bevorderen. Onze getrainde en ervaren fysiotherapeuten staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken en uw pijn te verlichten.

Op deze pagina vindt u mee over de voordelen van Dry Needling. Meteen een afspraak maken? Dat kan eenvouding online of neem telefonisch contact met ons op.

Contact opnemen?

Contact opnemen? U kunt altijd bellen of mailen.

023 558 31 06
info@fysioberendes.nl